Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Golden retriever

A golden retriever az egyik legkedveltebb kutyafajta napjainkban, kedves, nyugodt természete miatt. Átlagos testalkatú, arányos felépítésű kutya, szőrzete félhosszú. Imádja az emberek társaságát, szuperül alkalmazkodik minden új helyzethez, odaadó, hűséges természete bárkit lekenyerez. Ha összeszoktatjuk más kedvencekkel, akkor gond nélkül megbarátkoznak egymással. Gyerekek mellé is ajánlott, azonban legyünk óvatosak, és nem a gyerek, hanem a kutya miatt: a retriever ugyanis túl szelíd ahhoz, hogy „rászóljon” a kis gazdájára, aki akár túlzásba is viheti a játékot vele. Olyan gyorsan és könnyedén tanul, hogy a parancsokat egy életre megjegyzi, de nem szabad agresszíven leszúrni a hibákért, mert nagyon érzékeny természetű. Igényli a rendszeres foglalkozást és a hosszú sétákat. Ezt a fajtát többek között terápiás kutyaként, valamint kábítószer keresésében és mentéseknél is foglalkoztatják.


  • Méret nagy
  • Szőr félhosszú
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig