Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Jack Russel-terrier

Ez a cuki kis négylábú igazán eleven, vidám társunk lesz, amennyiben őt választjuk. Nagyon energikus, imád ugrálni, labdázni, ásni, hatalmas a mozgásigénye. Apró termete ne tévesszen meg minket, nagyobb a mozgásigénye, mint sok más nagyobb testű kutyának, ezért lakásban való tartására csak akkor vállalkozzunk, ha sok szabadidőnk van kis kedvencünk képzésére és fárasztására. A gyerkőcökkel szívesen játszik, de akkor válik a leghűségesebb kedvencükké, ha velük együtt nőhet fel. Ha odafigyelünk a nevelésére, más állatokkal, még a macskákkal is összebarátkozhat, de azért óvatosnak kell lenni, mert erős a vadászösztöne. Hajlamosak arra, hogy dominánsan lépjenek fel más kutyákkal szemben, de ezen sokat segít a megfelelő szocializáció. Önbizalma hatalmas, szóval ne legyünk engedékenyek vele: fegyelmezés és következetes tanítás híján sokat rosszalkodhat, rongálhat. Hasznos kis jószág lehet tanyákon, farmokon, hiszen eredetileg arra tenyésztették, hogy a kártevőket kiirtsa, kiugrassza helyükről a borzokat, rágcsálókat.


  • Méret kicsi
  • Szőr rövid
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig