Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Kínai kopaszkutya

A kínai kopaszkutyát sokan kedvencként tartják, és nagyon népszerű a kutyakiállításokon is. Ilyenkor ledörzsölik a bőrét, hogy az elhalt hámsejtek eltávolítása után szép, feszes, és puha legyen. A napon épp ezért nem szabad sokat lennie, nehogy leégjen a bőre. Persze szeret mozogni, de ez a fajta szívesen alakítja ki rutinját a gazdi életviteléhez mérten – ha kell, sétál, de ha arról van szó, akár egész nap a lakásban heverészik. Viszonylag könnyen tanítható, de fontos hozzá a sok türelem. A gyerekeket különösen szereti, felettébb bohókás, játékos természete miatt tehát a kicsik is imádni fogják. Erősen kötődik a gazdájához, nem szereti, ha egész napra magára hagyják, igazi társaságkedvelő lény. Ismeretlenekkel szemben tartózkodó, óvatos, de semmiképp sem agresszív, illetve a többi állattal is könnyen megbarátkozik.


  • Méret kicsi
  • Szőr kopasz
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig