Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Komondor

A komondor kifejezetten embercentrikus, ugyanakkor tartózkodó jellemű kutyafajta. Fontos számára, hogy tiszteletben tartsák egyedülálló személyiségét. Mivel pásztorkutya, hajlamos önálló döntéseket hozni, a számára értelmetlen parancsokat pedig elengedni a füle mellett, ezért határozott nevelést és tapasztalt gazdit igényel. Pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy kitűnő házőrző és az alkalmazott intelligenciája is igen fejlett, ezáltal rendkívül gyorsan tanul. Eredeti munkájából adódóan nem nagyigényű fajta, ha megvan a szerető környezet és megfelelő tér a mozgásához, tökéletesen érzi magát. A területét nappal alacsonyabb aktivitással őrzi, de figyelme egy pillanatra sem lankad. Éjszaka állandó mozgásban van, őrjáratozik. A gyanús mozgást hangos, mély ugatással jelzi, de ritkán ugat feleslegesen.


  • Méret nagy
  • Szőr hosszú
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig