Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Kuvasz

A kuvasz az a fajta eb, ami első látásra aránytalannak tűnhet: dús szőrzete miatt túlsúlyosnak nézhetik, miközben végtagjai átlagosak, vaskos nyaka és kicsi feje van. Ennek ellenére szuper aranyos és szép kutya, egy igazi fehér mackó. A becses külső mellé társul kedves jelleme: rendkívül értelmes, gyengéd, hűséges, éber, ha megfelelő, erőskezű gazda kezébe kerül. Kitartóan őrzi a házat, és könnyen tanul, de a teljes figyelmünket kívánja tréningezése. Független természete miatt nem ajánlatos egyedül hagyni kisgyerekekkel, bár soha nem bántaná „kis gazdiját”, heves természete és hatalmas ereje miatt jobb, ha felnőtt is van a közelben. Cicákkal és más állatokkal is megfér, viszont fajtásaival szemben hajlamos a domináns viselkedésre.


  • Méret nagy
  • Szőr göndör
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig