Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Labrador retriever

A labrador az egyik legnépszerűbb hobbikutya a világ számos országában. Ha őt kaptuk eredménynek, az nem lehet véletlen. Ez a csodás jószág remek társa a gyerekeknek, igazi óvónéni, nagyon vigyáz a kicsikre és szeret velük játszani. Nagy mozgásigénye van, de nem olyan fajta, aki képtelen megállni egy percre sem. Imádja a nagy sétákat és szívesen labdázik. Intelligens kutya, rendőrkutyának, vakvezető kutyának, terápiás kutyának is sokszor alkalmazzák és ez nem véletlen. Könnyen tanítható, nagyon jó természetű, együttműködő kutya. Alacsony a szőrápolási igénye, elegendő szőrsimító kesztyűvel átsimizni, és máris eltüntettük az elhalt szőrcsomókat. Lakásban tartani nem sűrűn szokták, de ha mégis, akkor biztosítani kell neki az elegendő teret, ugyanis nem csak rosszul érzi majd magát kispajtásunk, hanem könnyen el is hízik. Házőrzőnek nem a legkiválóbb, ugat és jelez ugyan, de nem biztos, hogy el is kergeti a betörőket, nem támad.


  • Méret nagy
  • Szőr rövid
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig