Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Mopsz

Ezt az édes kis „röfögő” jószágot valószínűleg senkinek se kell bemutatni: nagy kerek feje, mélabús tekintete, pici, zömök teste, kidülledő szemei a legtöbb ember számára ismerős jegyek. Igazi városi kutyus, lakásban érzi a legjobban magát, és a mozgást se viszi túlzásba. Pár rövidebb séta egy nap tökéletesen elég számára. Játékos, édes, hűséges társ, még kezdő gazdik számára is szuper ötlet egy mopsz. Gyerekekkel jól kijön, szereti őket. Tanítani nem a legegyszerűbb feladatok közé tartozik, de nem is kell több száz parancsot ismernie, bőven elég, ha az alapokat elsajátítja. Szokott ugatni, illetve figyelmezteti a gazdit, ha betolakodót észlel, de mivel kicsi, nem száll szembe velük. A többi állat nem zavarja.


  • Méret kicsi
  • Szőr rövid
  • Alkat zömök

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig