Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Német dog

Nagy kutya, nagy szeretet! A német dog a világ egyik legnagyobb kutyája, ám ez ne tévesszen meg senkit, hiszen egy igazi kiscica rejtőzik ezekben a hatalmas négylábúakban. Imádja a gyerekeket, nagyon jól kijön a többi ebbel, igazi szociális kutya. Nagyon érzékeny, következetesen és logikusan kell tanítani, de ha ügyesek vagyunk akkor ragad rá a tudás. Remek házőrző, ugat, és ha szükséges megvédi a családot. Szőrét nagyon könnyedén ápolhatjuk, elég egy egyszerű szőrsimító kesztyűvel végigsimítani párszor. Nem ajánlott a lakásban tartása méretei végett, mégis sokan választják őt benti kutyusnak jelleme miatt. Ebben az esetben tágas nappalira lesz szükségünk, ugyanis egy 80 kilós kutya csücsül majd a kanapén. A dogot felidegesíteni nem könnyű, ugyanis egy türelmes jószágról van szó, aki nem harap, ha viszont bedühödik, teljes testsúlyát felhasználva ránehezedik ellenfelére. Vigyázzunk, ha a dogunk jelenlétben szidjuk le a gyerekeket, mert a védelmükre kelhet, és hamar a kutyusunk hasa alatt találjuk magunkat.


  • Méret óriás
  • Szőr rövid
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig