Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Német juhászkutya

A német juhászkutya igen sokféle természetű lehet. Nagyon sokat számít kutyusunk vérvonala és az, hogy milyen nevelést kap kölyökkorban. Legnagyobb részben ez határozza meg a négylábú későbbi jellemét. Vannak kifejezetten jámbor, barátságos és vannak vad, harapós német juhászok is. Az egyik legintelligensebb és legnagyobb munkabírású ebek egyike, sokszor alkalmazzák rendőrkutyának. Pozitív tulajdonságai között szerepel többek között a hűséges, bátor, magabiztos, szófogadó jelző. Megbízható kutya, idegenektől nem fogad el semmit, fenntartással kezeli a közeledésüket. Gyerekekkel jól kijön, ha nem rángatják, hanem tisztelettel bánnak vele, de ez is főként a kölyökkori szocializációtól függ. Minden apró neszre reagál, szinte folyton éber, nagyon jó házőrző. A szaglása és a hallása kiemelkedő. Mozgására naponta legalább egy-másfél órát kell szánnunk, ha azt szeretnénk, hogy boldog, kiegyensúlyozott társunk maradjon. Szeret rohangálni, úszni, apportírozni.


  • Méret nagy
  • Szőr sima
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig