Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Pumi

A pumi egy aktív, intelligens, bátor, temperamentumos és hűséges fajta. Tipikusan egygazdis eb, ugyan szereti a család összes tagját, de egy embert fogad csak el parancsolójának. Nagyon gyorsan tanul, így kutyás sportokhoz, főleg agility-hez ajánlott tappancsos. A sport alatt annyira lelkesek, hogy szinte mindig a közönség kedvencévé válnak. Göndör szőrzete rendszeres ápolást igényel, de nagy előnye, hogy nem hullik. Nagyon szeret a középpontban lenni, mindenhol magára vonja a figyelmet, így elsősorban aktív, mozgalmas életet élő családoknak ajánlott ez a fajta. Véleményének mindig hangos ugatással ad hangot. Az idegenekkel szemben bizalmatlan, így házőrző és jelző kutyusként is kiváló. A házőrzés során mindenről tájékoztatja a gazdáját. Egészségük megőrzése érdekében rendszeres testmozgást kell biztosítani számukra, és nagy mozgásigénye miatt inkább kertes házban javasolt a tartása. Lakásban csakis az tartsa, aki naponta több órát rá tud szánni pumijára.


  • Méret közepes
  • Szőr göndör
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig