Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Springer spániel

Élénk, mozgékony, és tanulékony kutya. Hűséges és vidám, a család kedvence. Ragaszkodik a gazdijához és a családjához, így nem szereti, ha egyedül hagyjuk. Az agresszivitás teljesen idegen tőle, nagyon barátságos, társaságkedvelő és szelíd természetű kutyus. Épp azért, mert ilyen jámbor, nem jó házőrzőnek, viszont jelzőkutyának megfelelő. Gyerekszerető, megbízható, jól kijön a fajtársaival és egyéb háziállatokkal is. Az idegenekkel szemben sem félénk, mindenkit vidáman üdvözöl. Bundája a testén rövidebb, a fülén és a lábain hosszabb. Rendszeres és alapos ápolást igényel, évente kétszer vagy akár négyszer is meg kell nyíratni kozmetikussal. Mozgásigény tekintetében jól alkalmazkodik a körülményekhez.


  • Méret közepes
  • Szőr félhosszú göndör
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig