Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Törpepincser

A manapság kedvencként tartott kutyust egykor patkányvadászként alkalmazták. Hasonlít a dobermannhoz, olyan, akár a kicsinyített mása. Nagy kutya lelke egy apró testbe zárva: a törpepincser félelmet nem ismer, bátor, temperamentumos, a gazdáit igyekszik megvédeni. Az egyik legértelmesebb kutyafajta, gyors és könnyű a tanítása. Nagyon kíváncsi természetű, mindent megvizsgál, minden érdekli. Ha nem nyúzzák agyon, akkor gyerekekkel szemben is barátságos, de ha elege van, inkább menekül előlük, nem kifejezetten kisgyerekek mellé való fajta. Más kutyákkal általában jól kijön, de ez nagyban függ a szocializációjától is, könnyen válhat félelemből támadó kis méregzsákká. Igazi energiabomba, nagyon nehezen fárad el. Ha lakásban tartjuk, ügyeljünk arra, hogy minden nap kimozoghassa magát.


  • Méret kicsi
  • Szőr rövid
  • Alkat átlagos

Hasonló fajták:

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig