Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Törpetacskó (rövid szőrű)

A tacskó szuper vadászeb, mindent megkeres és kiás, testfelépítése, hosszúkás teste arra lett „kitalálva”, hogy a legkisebb helyeket is ki tudja kotorni és a prédát meg tudja fogni. Értelmes kutya, szépen, fokozatosan minden fontos dologra meg lehet tanítani, sajnos azonban könnyen megmakacsolja magát, és olyankor minden intelemnek ellenáll. Mozgásigénye átlagos, szeret futkosni, de nem az a hiperaktív fajta. Kis termete és rövid szőre miatt nem alkalmas kizárólag kinti tartásra, hideg időben mindenképpen biztosítani kell számára egy olyan melegebb helyet, ahova behúzódhat. Nem szereti, ha sokáig magára hagyják, de ideig-óráig elvan egyedül is. Nem a legideálisabb választás kisgyerekek mellé, vagy ha mégis, akkor az a legjobb, ha együtt nő fel a csöppséggel. Idegenekkel szemben tartózkodóan viselkedik, más állatokkal békés, de ha kell, nem fél harcolni sem.


  • Méret kicsi
  • Szőr rövid
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig