Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Támogassuk együtt az Agenor Civil Állatvédő Egyesületet!

Az Agenor Civil Állatvédő Egyesület célja, hogy segítsenek a bajba jutott állatokon és szerető gazdikat, ideiglenes befogadókat keressenek számukra. Nagy hangsúlyt fektetnek a társadalmi felelősségvállalásra az állatok és a természet védelme érdekében. Az Egyesület tagjai civil állatvédők, akik munka mellett, szabadidejükben munkálkodnak az utcán kóborló, segítségre szoruló állatok megmentésén.

A Fressnapf támogató, kitartó közössége számos alkalommal bizonyította, hogy összefogással rengeteg állat sorsa fordulhat jóra, ezért ezúttal arra kérünk, hogy adományoddal segítsd az Agenor Civil Állatvédő Egyesületet!

A támogatásból befolyó összeget az Egyesület a kóbor macska állomány TNR-módszerrel történő ivartalanítására, beteg és sérült cicák rehabilitációjára, valamint a 2023 nyarán megnyíló Állatmenedékükben kialakítandó, az idősebb mentett macskák számára élethosszig tartó otthont biztosító “idősek otthona” megvalósításához használja fel.

A Fressnapf áruházakban a pénztáraknál elhelyezett pénzadománydobozok segítségével támogathatod az alapítvány mindennapi működését. Az összegyűlt összeget teljes egészében a szervezetnek adományozzuk.

Agenor Civil Állatvédő Egyesületet elérhetőségei:


Bankszámlaszám: 16200120-18547443
IBAN szám: HU93 1620 0120 1854 7443 0000 0000
Facebook: https://www.facebook.com/agenorcsepel/
Telefonszám: +3630479-1407
E-mail: info@agenor.hu,agenorcsepel@gmail.com
Honlap: https://agenor.hu/

Adományozási szabályzat