Segítsünk együtt az utcán kóborló bársonytalpúakon!

A Macskavilág Alapítvány célja, hogy az utcán kóborló macska populáció felesleges szaporodását, betegségek terjedését megelőzzék és hogy minél több kóbor cica gazdára találjon. Ennek érdekében többek között oktató kampányokkal, kiállításokkal igyekeznek felhívni a figyelmet a felelős állattartásra. Számos közterület, közintézmény, kertes társasház macskakolóniájának rendezését tudhatják maguk mögött.

A Fressnapf támogató, kitartó közössége számos alkalommal bizonyította, hogy összefogással rengeteg állat sorsa fordulhat jóra, ezért ezúttal arra kérjük Önt, hogy adományával segítse a Macskavilág Alapítvány munkáját!

A Fressnapf áruházakban elhelyezett adománydobozok segítségével egyszerűen hozzájárulhat az alapítvány mindennapi működéséhez. Az összegyűlt összeget teljes egészében a szervezetnek adományozzuk.

Az alapítvány tagjai korábban magánemberként is évek óta állatvédőként dolgoztak, rengeteg időt, pénzt, energiát fordítottak a kóbor cicák megmentésére, gyógykezelésére. Nem a “klasszikus” menhelyi körülmények között tartják az állatokat, hanem szabadon, fűtött helyiségekben. Igyekeznek olyan körülményeket biztosítani a cicák számára, ahonnan már kiegyensúlyozott lelkivilágú, egészséges állatok kerülnek a gazdikhoz. Az alapítvány már legalább 500 macskát gazdához juttatott, szerződéssel, oltva, ivartalanítva. A jelenlegi gazdikeresők weboldalukon is megtekinthetők.

Hiszünk abban, hogy minden árva kistigris életét szebbé tehetjük!

Az alapítvány örömmel fogadja a nem anyagi jellegű támogatásokat is, vidám, lelkes, baráti közösségként nagyra értékelik az önkéntes munkát és ideiglenes befogadásra is van lehetőség.

Az alapítványról

Az alapítvány 2012-ben közhasznú lett, 2014-től pedig jogosult az 1% gyűjtésére. Fő céljuk, hogy a jelenleg utcán kóborló, felbecsülhetetlen számú macska felesleges szaporodását és a feleslegesen születő egyedek számára a kilátástalan jövő okozta szenvedést, valamint a macskabetegségek terjedését megelőzzék. Olyan utcai kolóniáknál, ahol nem volt indokolt a macskák eltávolítása, a Nyugat-Európából ismert “TNR” program szerint füljelzéssel visszahelyezték a már ivartalan egyedeket. Az elmúlt tíz évben több mint 1000 macskát sikerült ivartalaníttatniuk. Rendszeresen tartanak örökbefogadó napokat Budapesten, a Cat caféban, de vidéki rendezvényeket is látogatnak, illetve rendszeresen rendeznek Caturday örökbefogadó napokat is.


Bankszámlaszám: ERSTE Bank 11600006-00000000-48501767 és MagNet Bank 16200199-00243254
Adószám: 18211360-1-13
Honlap: http://www.macskavilag.com/
Facebook: www.facebook.com/Macskavilag
E-mail: info@macskavilag.com

Adományozási szabályzat