Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Támogassuk együtt a Magyar Macskavédő Közhasznú Alapítványt

A MAVED - Magyar Macskavédő Közhasznú Alapítvány célja, hogy csökkentsék a macska túlszaporulatot, valamint felhívják a figyelmet erre a helyzetre és a felelős állattartást népszerűsítsék, hiszen úgy tartják, hogy az állatvédelem alappillére a prevenció, és valójában a megelőzés az igazi mentés.

A Fressnapf támogató, kitartó közössége számos alkalommal bizonyította, hogy összefogással rengeteg állat sorsa fordulhat jóra, ezért ezúttal arra kérünk, hogy adományoddal segítsd a Magyar Macskavédő Közhasznú Alapítványt.

A Fressnapf áruházakban a pénztáraknál elhelyezett pénzadománydobozok segítségével egyszerűen hozzájárulhatsz az alapítvány mindennapi működéséhez. Az összegyűlt összeget teljes egészében a szervezetnek adományozzuk.

A MAVED - Magyar Macskavédő Közhasznú Alapítvány tagjai civilként is évekig foglalkoztak cicák mentésével, ivartalanításával, örökbeadásával, majd 2017-ben nagyobb lépésre szánták el magukat és létrehozták az alapítványt. A szabadon élő, gazdátlan macskák és macskakolóniák ivartalanítását a nemzetközileg alkalmazott TNR (Trap-Neuter-Return), azaz a BIV (Befogás-Ivartalanítás-Visszaengedés) módszerrel végzik. A nem szocializált egyedeket visszaengedik a befogási helyükre ivartalanítás után. A kezes állatokat, illetve a kiscicákat az önkénteseink saját otthonaikba fogadják be ideiglenesen, innen kerülnek végleges gazdikhoz.

Az alapítványról

Az alapítvány 2017-ben alakult, a kezdeti finanszírozásban az egyik legnagyobb svájci állatvédő alapítvány, a SUST volt az alapítók segítségére. Később privát adományokból és az önkormányzat segítségével tartották fent a tevékenységüket. 2020-ban megszerezték a közhasznú alapítvány minősítést és az adó 1%-ra is jogosultak lettek. Ma már 45 önkéntes segíti a munkájukat és fennállásuk óta több mint 2800 ivartalanítást végeztek el 26 szerződött állatorvosi partner segítségével.


Bankszámlaszám: 11712073-21455041
Adószám: 18901827-1-13
Honlap: http://maved.hu
Facebook: https://www.facebook.com/mavedalapitvany/
E-mail: info@maved.hu

Adományozási szabályzat