Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Segítsünk együtt a rászoruló kistigriseknek!

A gazdára váró macskák száma többszöröse a befogadó gazdák számának, így nincs esély arra, hogy minden macskának gazdája lehessen. Az Alapítvány a macskákért fő célkitűzése, hogy ezen változtasson a túlszaporulat megakadályozása és a gazdik megfelelő edukációja segítségével.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Fressnapf kitartó közössége már számos alkalommal bizonyította elkötelezettségét az állatok jóléte, egészsége és boldogsága iránt. Úgy gondoltuk, ismét itt az idő, hogy tegyünk valamit az árva kedvencekért. Ezúttal arra kéjük, hogy adományával segítse Ön is az Alapítvány a macskákért munkáját!

A Fressnapf áruházakban elhelyezett adománydobozok segítségével egyszerűen hozzájárulhat az alapítvány mindennapi működéséhez. Az összegyűlt összeget teljes egészében szervezetnek adományozzuk.

A túlszaporulatnak komoly hátrányai és következményei vannak. Egyre több macska kerül az utcára, akik borzalmas körülmények között élnek és nem jutnak megfelelő táplálékhoz. Hisszük, hogy ezek a problémák megelőzhetők!

Támogassa Ön is a szerető otthonra váró kistigriseket, tegye szebbé és vidámabbá minél több kisállat életét!

Az alapítványról

Az Alapítvány a macskákért 25 évvel ezelőtt jött létre, és azóta tevékenysége fókuszában a nemkívánatos szaporulatok megelőzése áll. E cél eléréséhez az Alapítvány anyagi támogatást nyújt aktivistáknak és rászoruló magánszemélyeknek az ivartalanítási műtétek elvégeztetéséhez. Anyagi lehetőségeinek függvényében szimpóziumokat rendez és kiadványokat készít a felelős állattartás terjedéséhez. Legutóbbi kiadványa a „Macskamódi” iskolai segédanyagként általános iskolás gyermekek számára készült. Munkáját adományok és az SZJA 1%-os felajánlásai teszik lehetővé.

Bankszámlaszám: 65700024-10128183(B3 Takarékszövetkezet)
Adószám: 18011476-1-13
Honlap: macskakert.hu
E-mail: alapitvanyamacskakert@gmail.com

Adományozási szabályzat