Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Segítsünk együtt a rászoruló kistigriseknek!

A gazdára váró macskák száma többszöröse a befogadó gazdik számának, így nincs esély arra, hogy minden macska szerető otthonra leljen, sokan sajnos menhelyre kényszerülnek. A Macskamentők Alapítvány fő célkitűzése, hogy segítsen a kóbor, kidobott cicusokon. Egész évben kedvezményes ivartalanítási lehetőséget kínálnak a gazik számára, valamint szoros kapcsolatban állnak az Illatos úti macskamenhellyel, ahonnan az altatásra váró cicákat mentik ki és támogatják a gazdásításukat.

A Fressnapf kitartó közössége már számos alkalommal bizonyította elkötelezettségét az állatok jóléte, egészsége és boldogsága iránt, ezért ezúttal arra kérjük Önt, hogy adományával segítse a Macskamentők Alapítvány munkáját!

A Fressnapf áruházakban elhelyezett adománydobozok segítségével egyszerűen hozzájárulhat az alapítvány mindennapi működéséhez. Az összegyűlt összeget teljes egészében a szervezetnek adományozzuk.

A túlszaporulatnak komoly hátrányai és következményei vannak, ugyanis egyre több cica kerül az utcára, ahol borzalmas körülmények között, megfelelő táplálék hiányában élnek, vagy épp menhelyre, amik befogadóképessége limitált. Hisszük, hogy ezen problémák megelőzhetők!

Támogassa Ön is a szerető otthonra váró kistigriseket, tegye szebbé és vidámabbá minden kisállat életét!

Az alapítványról

A Macskamentők alapítvány 2010-ben alapult, tehát 2020-ban lesz 10 éves. Közhasznú minősítéssel rendelkezik. Az Alapítvány közel 8 éve áll szerződésben az Illatos úti FÖRI-vel, ahova a budapesti kóbor állatok igen nagy része kerül, jórészt innen származnak az Alapítványnál lévő, gazdira váró állatok. A szervezet nagyon fontosnak tartja az ivartalanítást ezért a lehetőségeihez mérten igyekszik minden lehetséges eszközzel támogatni a gazdákat, illetve az állatok gazdásítása minden esetben ivartalanítást követően történik. Állatvédő szervezetként sokszor fogadja be meghalt hozzátartozók állatait, illetve rászoruló, főleg idős emberek állatainak etetésében, esetleg az állatok körüli feladatok elvégzésében is segít. Az Alapítvány egyelőre nem rendelkezik menehellyel, azonban ideiglenes befogadó pontján rendszeresen tart nyílt, adománygyűjtő, örökbefogadó napokat, ahol minden érdeklődőt, adományozót és macskákat szerető személyt szeretettel vár.


Bankszámlaszám: 12012307-01195906-00100004 (Raiffeisen bank)
Adószám: 18023271-1-42
Honlap: www.macskamentok.hu
E-mail: macskamentok@gmail.com

Adományozási szabályzat