Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Támogassuk együtt a Hangya Közösség Alapítványt!

A legtöbbet azzal tehetjük a mentendő kisállatokért, ha támogatjuk a számukra otthont adó menhelyeket. Ezen szellemiséget követve jött létre 2010-ben a Hangya Közösség Alapítvány, mely az elmúlt 12 évben zajlott támogatói körük bővítésével mára már több, mint 350 állatvédő szervezettel tartja a kapcsolatot, és a tárgyi adományok koordinálása, adománygyűjtések szervezése mellett jogi és szakmai segítséget is nyújt az állatvédelmi alapítványoknak, egyesületeknek. A Hangya közösség tagjai nap mint nap azon dolgoznak, hogy kóbor, beteg és idős cicákon segítsenek.

A Hangya Közösség Alapítvány az összegyűjtött adomány összegét a Kóbor Állat Megelőzés Programra , a kóbor macskák ivartalanítására és a macskamentő szervezetek munkájának támogatására fordítja.

A Fressnapf áruházakban a pénztáraknál elhelyezett pénzadománydobozok segítségével támogathatod az alapítvány mindennapi működését. Az összegyűlt összeget teljes egészében a szervezetnek adományozzuk.

A Fressnapf támogató, kitartó közössége számos alkalommal bizonyította, hogy összefogással rengeteg állat sorsa fordulhat jóra, ezért ezúttal arra kérünk, hogy adományoddal segítsd a Hangya Közösség Alapítványt!

Hangya Közösség Alapítvány elérhetőségei:

Bankszámlaszám: 16200223-10044991-00000000
IBAN szám: HU06162002231004499100000000
Facebook: https://www.facebook.com/HangyaKozosseg
E-mail: info@hangyakozosseg.hu
Honlap: https://www.hangyakozosseg.hu/

Adományozási szabályzat