Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Összefogás az állatokért: Több mint 13 millió Ft adomány a Hangya Közösségnek!

2023. január 06.

Összefogás az állatokért: Több mint 13 millió Ft adomány a Hangya Közösségnek!

Büszkék vagyunk a Fressnapf közösségére, mely egy igazi állatbarát csoportként évek óta példát mutat segítségnyújtásból. Az “Összefogás az állatokért” kampányunk  keretein belül – a barátságmedálok megvásárlásával – vásárlóink ismét példaértékű elköteleződést tanúsítottak, melynek köszönhetően, a magyarországi adomány kampányunkat is beleértve, 1 186 768 euró értékben 677 954 darab medál talált gazdára Európa-szerte.

Az összefogásnak hazánkban is hatalmas ereje van: a kampány keretein belül 2022-ben 13 528 500 forintot sikerült együtt összegyűjteni és átadni a Hangya Közösség Alapítványnak, amely a “FIRST STEPS – Kóbor állat megelőző programjukra” fordítja az összeget, melynek célja a menhelyek tehermentesítése és a mentendő állatok számának csökkentése.

Az Alapítvány mára már több mint 350 állatvédő szervezettel tartja a kapcsolatot, és a tárgyi adományok koordinálása, adománygyűjtések szervezése mellett jogi és szakmai segítséget is nyújt az állatvédelmi alapítványoknak, egyesületeknek.

Köszönjük, hogy 2022-ben is velünk tartottatok, és megmutattátok, hogy a közösség erejével bármire képesek vagyunk!

Reméljük az idei évben is rengeteg kisállatnak adhatunk esélyt egy jobb életre!