A fagyasztva szárítás az egyetlen olyan, hűtés nélkül is hosszú eltarthatóságot biztosító technológia, amelynek köszönhetően a menü nyers marad. Nem sérülnek az aminosavak és nem veszít értékes vitaminokat, ásványi anyagokat, valamint enzimeket.
A pillekönnyű, fagyasztást nem igénylő, mégis 100%-ban nyers menük jól jönnek utazáskor - főként ha azonos receptúrával készülnek, amit fagyasztva is szokott fogyasztani kedvenced.
fagyasztást nem igényel, 100%-ban nyers menü
utazáskor a legkényelmesebb megoldás
könnyű
tele van természetes vitaminokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel
Összetevők:
marha 47% (pacal, hús, tüdő, szív, máj, vese, porc), pulyka 38% (hús, csont, porc), lazac 10% (lazac szálkát tartalmaz), zöldség, gyümölcsök és olajok 5% (brokkoli, saláta, alma, sárgarépa, hidegen sajtolt napraforgóolaj, magvas gomborkaolaj (camelina sativa)
Analitikai összetevők:
nyersfehérje 42,4%, nyerszsír 42,5%, nyershamu 6,8%, nedvességtartalom 5,7%, kalcium 1,8%, foszfor 1,6%, energia 2338 kJ (558 kcal)/100g, ballasztanyagok 2,2%