Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

“Tegyük boldoggá az állatokat” kampány!

2022. november 14.

“Tegyük boldoggá az állatokat” kampány!

A karácsony a szeretet ünnepe. Ilyenkor fontos, hogy a nélkülöző kedvencekről se feledkezzünk meg, akiknek még nincs szerető családjuk. Az idei évben az ünnepek közeledtével is szeretnénk civil szervezetek munkáját segíteni és a menhelyen gazdira váró kisállatoknak is kedveskedni!

Váltsuk valóra együtt az állatok kívánságait! Amikor legközelebb vásárolsz a kedvenc Fressnapf áruházadban, teljesítsd egy gazdira váró kisállat kívánságát. Válassz egy kívánságkártyát az üzletben felállított karácsonyfáról, teljesítsd azt a helyszínen* és helyzed a karácsonyfa alá. Az ünnepek előtt mi segítünk eljuttatni azt a civil szervezeten keresztül a meglepetésre vágyó kedvenceknek!

Kezdeményezésünk célja, hogy a civil szervezeteket oly módon és olyan eledelekkel, illetve felszerelés adományokkal támogassuk, amelyekre valóban szükségük van.

Látogass el résztvevő áruházaink** egyikébe 2022. november 14. és december 24. között, és tedd a karácsonyt az állatszeretet ünnepévé!

Megnézem!

*A kártyán szereplő termékek helyben történő megvásárlásával tudod a kiválasztott kis kedvencet megajándékozni és egy civil szervezetet támogatni.

**A “Tegyük boldoggá az állatokat” kampány az alábbi Fressnapf áruházakban nem elérhető: Fressnapf Pólus Center, Fressnapf Bajza utca, Fressnapf Kerepesi.