A Monge Grill receptek kiváló minőségű húsokat tartalmaznak. A Monge Grill gabonamentes állateledel, a burgonya egyedülálló szénhidrátforrás. Tökéletes alapanyagok a macskák számára. Zselés falatkák, amelyeket szilárd állaga és a főtt makrélára jellemző kellemes aromája jellemez. ecuadori jack makréla gazdag természetes zsírban, különösen omega-3 zsírsavakban. A lazacolaj gazdag omega-3 zsírsavakban, jótékony hatással van a szőrzetre és a bőr fényére. Magas fehérjetartalmú és alacsony zsírtartalmú készítmény. A recept gabonafélék felhasználása nélkül készült.
Összetétel: Hús és hússzármazékok (friss nyúlhús 35%), hal és halszármazékok (ecuadori makréla Picudillo Spp. 20%), zöldségek (burgonya), olajok és zsírok (lazacolaj 2%), ásványi anyagok, tejfehérje por.
ANALITIKAI összetevők: Nyersfehérje: 10% Nyersrost: 0,5% Nyerszsír: 5% Nyershamu: 2,2% Nedvesség: 77%. Táplálék-adalékanyagok: D3-vitamin: 180 NE E-vitamin (all-rac-alfa-tokoferil-acetát): 40 mg Vas (vas (II) -szulfát-monohidrát): 13 mg Jód (Kalcium-jodát): 1,6 mg Réz (réz ( II) szulfát-pentahidrát): 3,4 mg mangán (mangán-szulfát-monohidrát): 8,5 mg cink (cink-oxid): 42 mg szelén (nátrium-szelenit): 0,04 mg. TECHNOLÓGIAI ADALÉKOK: zselésítő anyagok és emulgeálószerek.