Ez az összetétel a 4-12 hónapos korú kölyökmacskák számára felel meg, mivel ekkor jelentős fizikai és viselkedésbeli változások időszakán mennek keresztül.
Ez az egyedi étrend optimális méretű, állagú és ízű nedves falatokat kínál szószban a növekedésben lévő kölyökmacskák számára.
Olyan tápanyagokat is tartalmaz, mint a C- és E-vitamin a kölyökmacska egészséges immunrendszerének fejlődéséhez. Ezek az antioxidánsok bizonyítottan serkentik az ellenanyagok szintjének fokozottabb és gyorsabb emelkedését az oltást követően.
A ROYAL CANIN® Kitten in Gravy továbbá Omega-3 zsírsavakban (DHA) gazdag, amely támogatja az agy fejlődését és az egészséges látás kialakulását.
A jótékony hatású prebiotikumok (MOS) és kitűnően emészthető fehérjék kombinációjának köszönhetően a ROYAL CANIN® Kitten (in Gravy) a bél-mikrobióta (bélflóra) egészséges egyensúlyát is támogatja a megfelelő emésztés érdekében.
A ROYAL CANIN® Kitten (in Gravy) tápot úgy fejlesztettük ki, hogy kielégítse a legigényesebb macskák ízlelését. Ez a nedves táp kölyökmacskája számára pozitív érzékszervi tapasztalatot biztosít, támogatja az egészséges mértékű hidratáltságot, és tökéletes a ROYAL CANIN® Kitten száraz tápszemcséivel való vegyes etetéshez.
Tudta, hogy a kölyökmacskák tápanyagszükséglete változik, ahogy növekednek? Mire kölyökmacskája eléri a 12 hónapos kort, olyan étrendre van szüksége, amely egyedileg igazított, hogy megfeleljen a felnőtt macska tápanyagszükségleteinek. Ebben a szakaszban át lehet térni a ROYAL CANIN® felnőtt macskák számára kifejlesztett étrendjeire, amelyek kaphatók száraz tápként vagy nedves szószos (pecsenyelében), zselés (kocsonyában) vagy pépes formában is elérhetők.
Összetétel: Hús és állati származékok, gabonafélék, növényi fehérjekivonatok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok, ásványi anyagok, olajok és zsírok, élesztők, különféle cukrok.
Analitikai összetevők: Nyersfehérje: 12% - Nyersolajok és -zsírok: 4% - Nyershamu: 1,8% - Nyersrost: 0,9% - Nedvesség: 78%.
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3 vitamin: 175 NE, E1 (Vas): 4 mg, E2 (Jód): 0,36 mg, E4 (Réz): 2,8 mg, E5 (Mangán): 1,3 mg, E6 (Cink): 13 mg.