Állatorvosok közreműködésével kifejlesztve:
PREBIOTIKUS
1 kiválasztott állati fehérjeforrás
Ideális táplálékintolerancia esetén
Burgonya- és gabonamentes receptúra
A benne található növényi rostok, ánizs, kömény és lenmag kedvezően hatnak az emésztésre.
Mannán-oligoszacharidokat tartalmaz, és prebiotikus inulinnal segíti elő a stabil bélflóra kialakulását és megtartását.
Hozzáadott cukor és szója nélkül
Mesterséges tartósítószerek, színezékek és ízesítők felhasználása nélkül
Kifejezetten a nagy termetű fajták (> 25kg) állkapcsához igazított krokettméret.
Összetétel: tápiókaliszt (35,5%), borsópehely (16,5%), borsófehérje (16,5%), lófehérje (14%), olajok és zsírok (9%), melaszos répaszeletek (cukormentes, 2,5%), hidrolizált állati fehérje (t.k. baromfiból), lenmag (1,5%), almatörköly, nátrium-klorid, cikóriapor (0,15% = 0,1% inulin), élesztő (extrahált, 0,1% = 0,017% béta-glükán és 0,016% mannán-oligoszacharidok), kagylóhús (0,05%), tengeri alga (0,05%), Yucca schidigera (0,05%), ánizs (0,02%), kömény (0,02%).
Analitikai összetevők: fehérje 22%, zsírtartalom 13%, nyershamu 9,5%, nyersrost 2,5%, kalcium 1,7%, foszfor 1%.
Adalékanyagok/kg: tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 15000 NE, D3-vitamin 900 NE, taurin 500mg, réz (3b405) 13mg, vas (3b103) 65mg, jód (3b202) 1,6mg, mangán (3b502) 16mg, szelén (3b801) 0,25mg, cink (3b603) 85mg.
Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.