Új kis kedvenc? A legjobb helyen jár!

2021. április 01.

Új kis kedvenc? A legjobb helyen jár!

Egy új családtag érkezése mindig izgalmas és örömteli pillanat, hiszen hű barátaink szebbé teszik a mindennapjainkat. Mindig számíthatunk rájuk, és csínytevéseikkel mosolyt csalnak az arcunkra vagy éppen tanítanak minket.

Szeretne minden fontos terméket beszerezni kis barátja fogadására? A Fressnapfnál a legjobb helyen jár! Legyen bármilyen kis kedvencről szó, a számára szükséges teljes kezdőcsomagra 10% kedvezményt biztosítunk áruházainkban*! Nincs szükség másra, csak kezdőcsomag szórólapjainkra, és igazán gondtalan lehet a készülődés!

Minden új kis kedvencre gondoltunk! Különböző alapcsomag szórólapjaink az alábbi linkekre kattintva online is elérhetők:

Kutyáknak

Cicáknak

Kisemlősöknek

Akváriumlakóknak

Madaraknak

*A kedvezmény az áruházakban a kezdőcsomag-szórólap kasszánál történő bemutatásával, valamint abban az esetben érvényesíthető, ha a szórólapon felsorolt összes kategórián belül kategóriánként legalább egy-egy terméket vásárol. Az ajánlat más akcióval és kedvezménnyel nem összevonható, kizárólag áruházainkban érvényes. További részletekért és a szórólapért forduljon szakértő kollégáinkhoz.