A tökéletes választás: Sheba cicaeledel akció

2018. szeptember 04.

A tökéletes választás: Sheba cicaeledel akció

Megnyitottuk 1500. áruházunkat Európában. Ebből az örömteli alkalomból szeretnénk megköszönni és meglepni a Fressnapf lelkes és kitartó közösségét. Vegyen részt Ön is ünnepi akciónkban, és lepje meg hűséges társát!

A cicák igazi ínyencek, ezért nekünk, gazdiknak gondoskodnunk kell a mennyei és friss falatoktól, annak érdekében, hogy izgatottan várják az étkezéseket. A SHEBA® változatos cicaeledelek a jól megérdemelt kényeztetést nyújtják macskája számára minden egyes nap.

A kiváló minőségű hozzávalókkal, gondosan elkészített, ízletes SHEBA® falatok ellenállhatatlan ízváltozatai – mint a marha, bárány, pulyka vagy csirke mennyei, omlós aszpikban vagy zamatos öntetben – tökéletes választás macskája számára. Ráadásul a prémium cicaeledelek a minitigrisek igényeit figyelembe véve készülnek mesterséges aromaanyagok és tartósítószerek nélkül. Vigyen Ön is változatosságot háziállata életébe a SHEBA® varázslatos finomságaival, és elégítse ki kifinomult ízlését.

A SHEBA® tasakok ráadásul pontosan akkora adagot tartalmaznak, amely ideális mennyiség cicája számára. A praktikus frissen tartó csomagolásnak köszönhetően pedig mindig puha és zamatos ínyencség kerülhet kedvence tálkájába, így nap mint nap újabb csemegével örvendeztetheti meg kistigrisét. A SHEBA® eledelek között Ön is biztosan megtalálja a tökéletes eleséget bársonytalpúja számára.

A meglepést azonban a végére hagytuk! Szeptember 5. és 11. között megéri benéznie a Fressnapfba, ugyanis ünnepi akciónk keretein belül 20% kedvezményt biztosítunk a megjelölt SHEBA® macskaeledelekre. Lepje meg Ön is kistigrisét ellenállhatatlan finomságokkal, és élvezze elégedett, örömteli dorombolását! 🙂

Megnézem a termékeket!