Kutyafajta választó - Találja meg az Ön számára tökéletes tappancsost!

A Fressnapf kutyafajta választója segítségével egy lépéssel közelebb juthat ahhoz, hogy olyan kutyusa legyen amilyet mindig is szeretett volna. A 10 kérdéses teszt kitöltése után ajánlunk egy kutyust, amelyik a legtöbb jellemzőjében megfelel az Ön igényeinek, és olyan barátra lelhet benne, amilyenre mindig is vágyott. Találja meg a tökéletes bundást!

Kitöltöm a kérdőívet

Shetlandi juhászkutya

A shetlandi juhászkutya, másnéven sheltie ránézésre egy kicsinyített Lassie. A skót juhászhoz hasonló, kis-középtermetű, hosszú, sűrű bundájú, hosszúkás pofájú eb. Rengeteg energiája van, szeret futni, de nem hiperaktív, nagyon okos és könnyen tanítható. Megfelelő sportkutya, gyors és figyelmes. Ha hozzászokott a gyerekekhez, és nem bosszantják túlzottan, nagyon jól kijön velük. Nem házőrző típus, nem támad, de figyel és jelez, ha idegen közeledik. A vendégeket nem fogadja kitörő örömmel, bizalmatlan velük szemben. Szőrét rendszeresen érdemes kefélni, vágni, annak érdekében, hogy megőrizze csodálatos küllemét. Lakásban és kertben egyaránt jólérzi magát, de ha őt választjuk, figyeljünk arra, hogy elegendő mozgásteret biztosítsunk bundás barátunk számára.


  • Méret kicsi
  • Szőr hosszú
  • Alkat vékony

Hasonló fajták:

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok

Kutyafajták A-tól Z-ig