Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

A legjobbnak csak a legjobbat!

Már 8 áruházban is elérhető a Premiere Raw Kitchen termékcsalád!

2019. május 24.

A legjobbnak csak a legjobbat!

Minden gazdi azt hiszi, hogy az ő négylábú barátja a legjobb, és egyikük sem téved. A legjobb pedig megérdemli a legjobb minőséget, különösen, ha az egészséges és finom táplálkozásról van szó.

Az úgynevezett „BARF” étrend egyre népszerűbb a kutyatulajdonosok körében – és ez így van jól.  A „BARF” étrend nem más, mint egy természetes alapanyagokból építkező táplálási módszer, aminek lényege, hogy a gazdi saját kezűleg állítja össze az eledelt. Ezáltal minden gazdinak lehetősége nyílik, hogy összeállítsa a tökéletes eledelt kedvence számára, ami megfelelő arányban tartalmaz húsokat, zöldségeket, valamint nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat.

A Premiere Raw Kitchen egyszerű, gyors és biztos megoldást kínál azon gazdik számára, akik a „BARF” étrend segítségével szeretnék tökéletesen táplálni bundás barátjukat. A kiváló minőségű finomságok már 8 hazai Fressnapf áruházban is elérhetők:

Emelje új szintre kedvence étkezéseit, és lepje meg ínycsiklandó Premiere Raw Kitchen falatokkal!

Ha további kérdése lenne, akkor töltse le ingyenesen elérhető útmutatónkat, vagy kérdezze szakértő kollégáinkat a 8 áruház bármelyikében.

Letöltöm az útmutatót!