Új vagy még itt? Regisztrálj hírlevelünkre és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Ne kérdezz akárkit.

Kérdezz minket!

Ha kedvenced neveléséről van szó: Ne kérdezz akárkit. Kérdezz minket!Ha kedvenced neveléséről van szó: Ne kérdezz akárkit. Kérdezz minket!

Mikor kisállattartóként kedvencünk nevelésére gondolunk, számos kérdésünk merülhet fel. És ez mind természetes. Azonban érdemes átgondolnunk, hogy kérdéseinket kinek tesszük fel. A Fressnapfnál szívesen adunk tanácsot kedvenced nevelésével kapcsolatban, hogy gazdiként biztosan meglegyen minden tudásod ahhoz, hogy kellően le tudd foglalni háziállatodat.

A macskák nagy vadász hírében állnak, akik jól tudnak mozogni a talajon és a magasban (például fákon) egyaránt. Az éles karmaik mellett, amelyekkel nagyon jól tudnak kapaszkodni, a finom egyensúlyérzékük és a farkuk a stabilitást szolgálja. A benti macskáknak ezért sok mászási lehetőséget, valamint kaparókat és kaparófákat kell biztosítanunk, hogy élesíthessék karmaikat. Nappali fény és friss levegő egyaránt szükséges számukra – akár a kertben, akár a macskahálóval biztosított erkélyen. A szobatigrisek mozgását számos izgalmas, interaktív játékkal serkenthetjük.

Fedezzünk fel új helyeket, vigyünk magunkkal egy új játékot, ismerkedjünk meg más kutyákkal és próbáljunk ki különféle terepeket, vagy akár a vizet. Ezenkívül beütemezhetünk kisebb keresőjátékokat és engedelmességi feladatokat. Például egyszerűen rejtsünk el jutalomfalatokat, hogy megtalálhassa őket kedvencünk, vagy kérjük meg kutyusunkat, hogy feküdjön le, amíg távolodunk tőle, majd hívjuk magunkhoz. Ezekkel felkelthetjük a figyelmét, szórakoztathatjuk, és közben a testet és elmét egyaránt eddzük.

Fedezz fel további nagyszerű kutyasportokat!

A változás mindig izgalmat hoz. Az új berendezések, üreges dobozok, vagy rágcsálást ösztönző jutalomfalatok változatosságot kínálnak és segíthetik apró kedvencünk nevelését. A közös játékhoz például rejtsük el az eleséget, vagy helyezzük azt egy nehezen elérhető helyre, hogy meg kelljen dolgoznia érte pajtásunknak.

Kérj tanácsot kedvenced nevelésével kapcsolatban kedvenc Fressnapf üzletedben!

Szakértő munkatársaink örömmel válaszolnak minden neveléssel és foglalkoztatással kapcsolatos kérdésre áruházainkban, és megfelelő megoldást ajánlanak a gazdik és kedvenceik számára.

A legközelebbi Fressnapf áruházak felfedezése